Friday, April 3, 2009

Tertangguh....Tahniah dan Terima Kasih....

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang...

Mmaf, kerana sudah lama tidak membelek ruangan ini, 2 minggu penuh dengan aktiviti..dalam seminggu, saya keluar ke 5 buah negeri, Terengganu-Penang- balik Putrajaya- Perak-Kedah-Perlis..memenatkan!!!

terima kasih kerana mengingatkan saya untuk meng'updated' ruangan ini, walaupun hanya cebisan cerita perjalanan hidup saya. Insyallah, saya akan berusaha mencari masa untuk kembali aktif semula....

Alhamdulilah, saya telah berada di persekitaran kerja yang baru, semoga lebih banyak perkara yang boleh saya pelajari...
Terima kasih pada bro gigi, amalm, cat, ey, apit, wan farah, mira, ika, ika kecik, zana, geng2 kuda kepang n geng2 usm yg lain yang sudi meluangkan masa dan mendengar luahan rasa saya...hehehe, thank juga kerana menyambut hari jadi saya bersama 2 barbeque kuda kepang...

tahniah pada amalm dan juga kami yang telah berjaya mendirikan cerucuk masjid yang akan didirikan pada bulan 10 ini nanti. (hehehe...). Congrates juga paa mereka2 yang baru saja bergraduan tempoh hari....

Terima kasih pada geng2 ofis (terharu...beb!!! ingat gak korang kat aku ekk!!! bila nak belanja pizza nie??? )...

Tahniah juga pada Bro gigi, berjaya melangkah setapak pada cita-citanya itu...wa tunggu 2200 lu nie brooo...Tahniah pada Black n Rizal yang akan menjalani kehidupan ofis yang baru juga..

dan akhir sekali, walaupun lambat, Happy belated Besday kat saya...hahhaha...sebenarnya entry ini adalah entry yg tertangguh (hiskh...)...saya terpaksa berkejar2 dan berlumba2 untuk menyudahkan kerja di unit lama dan menyiapkan kerja-kerja yang menunggu di unit ini...




Tahniah kepada YAB Dato' Seri Najib Tun Razak yang telah selamat mengangkat sumpah jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia yang baru tepat jam 10.10 pagi Jumaat di hadapan Yang di-Pertuan Agong.

Dan Terima Kasih Pak Lah atas Keluhuran budi dan Jasamu....



ya...saya harus berhenti disini, satu lagi kertas kerja perlu dibereskan...6 sudah siap!!! hohoho...

2 comments:

azua April 4, 2009 at 8:15 AM  

lilik ku sayang, maaf sangat2 aku tak menghantar sebrang ucapan selamat ulang tahun hari lahir. tapi aku selalu ingat hari jadi kau jatuh pada tnaggal 23 MAc sama dengan si Mus

lieliq April 4, 2009 at 10:41 AM  

ko ingat mus je kan??? 26 Macla wa....hahhaa...its ok, bila dah tue2 nie, tak ada rasa ghairah nak sambut besday2 nie....cukupla, kalo timbul rasa bersyukur, hidup lagi dimuka bumi ini...hehehe...

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP