Friday, August 21, 2009

Tag???

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah, Lagi Maha Penyayang....

otak masih lagi berhibernasi ketika ini....aku ditag?? layankan je la...anyway, thanks Bal...

These are the rules:
1. Go to your photo files…Select the 6th photo folder.
2. Select the 6th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.

aku memilih photo folder yang ada dalam facebook...gambar yang ke-6...jeng2..


Story behind this photo?? ini adalah gambar kami semasa majlis pertunangan Mohd Zuhru @ Amalm dengan Farah Zalini pada 16 Ogos 2009. Tahniah amalm...satu lagi teori domino berjaya dihasilkan. heh...

dalam gambar ini, zah, aznur, saya, anne dan saf...nak cerita lebih boleh tak?? hehehe...

sehari sebelum majlis ini, kami telah mengadakan gathering...pehh, mmg best, rasanya sudah lama benar kami tidak bergelak sakan seperti ini...semoga hubungan antara kami ini akan sentiasa berkekalan sampai bila-bila...

alang-alang menulis cerita ini, saya ceritakan seba sedikit perubahan yang berlaku di USM... bnyak juga yang berubah, bangunan telah siap dibina, pejabat HEPP bertukar kedudukan dan pegawai, adik-adik juga sudah berubah, ada yang dah kerja, sambung master dll...

Namun ada sesuatu yang muncul saban tahun...alih2, kes dan peristiwa yang sama berlaku kembali, bezanya ianya melibatkan orang yang berbeza...entahlah, kami seringkali berusaha agar perkara2 seperti ini tidak lagi berulang, kerna itu kami sering menceritakan perkara ini pada adik2...supaya mereka mengambil iktibar atas apa yang terjadi...namun, ia tetap terjadi...salah siapa??? barangkali kita semua tidak mampu menghalang kejadian ini....cuma satu saja pesan saya pada adik2, walau apa pun yang terjadi, bina dan jagalah perhubungan antara kita ini...seperti entri2 saya terdahulu...hubungan ini hanya mampu dirasai oleh mereka-mereka yang ingin dan berusaha untuk merasainya....carilah keistimewaan dalam perhubungan ini....tgk..dah melalut plak, asalnya nak layan tag jee..heh..

ok, smpai disini saja...oh, selamat menyambut bulan Ramadhan Al Mubarak..semoga puasa kali ini, kita mampu meningkatkan keimanan dan ketakwaan kita padaNya...wasalam..



Read more...

Thursday, August 6, 2009

Bila Semut Menyanyi..

Salam...lama sungguh tak mengemaskini blog ini...dibiarkan begitu saja...huhuhu...masih dalam ketiadaan mood untuk berblog..

video ringkas untuk dikongsi bersama...


video

Read more...

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP