Friday, February 20, 2009

hayun dan baling....

erk..ada entry yang tertangguh...nanti la, kena cari maklumat dulu...hehehe...

semalam, si budak hitam call, "liq, tahniah...anda terpilih mewakili jabatan untuk pertandingan bowling...petang nie training kat alamanda...dato' kp pun ada tau...dtg, jgn lupa!!! kul 6!!"

aku??? hahhahahhahahaha....mula2 aku dengar memang aku gelak besar la...gila apa black nie, aku ingat dia memain...cis, betui rupanya...sib baik, aku memang simpan baju sukan kat ofis nie...cis!!!

sejak 2 bulan ini, masa aku memang banyak dihabiskan brsama geng2 sukan...selain masa ke ofis...setiap mlm isnin dan jumaat, berbadminton di presint 18...tu pun abg rai ajak join berbasikal petang selasa n khamis...huiskh...tak larat aku...buat masa nie, biar laa la aku menghayunkan raket dulu...berkayuh nie, masa dtg ofis hari sabtu boleh laa....

berbalik pada crite bowling....aku pergi jugak petang semalam...owh, betul rupanya....al-maklumlah..geng2 sukan nie, bukan leh percaya sangat...kaki mengenakan orang jee...dan setelah bermain 3 game...shikin, BKP...."liq, ko, aku n kak syima nanti satu team ekkk..., tapi ko jangan cakap ngan dorang plak, nanti dorang kata, kita dah pilih geng..." erk!!! aku on jee....

thanks kat black, sebab bagi pinjam bola dia, walaupun berat....kena biasakan nie...

hari ini, aku pening....alahai, nak beli raket ke bola bowling dulu ek??? habis la duit aku....oh ya, tournament bowling nie, selasa nie, 24hb kat mines...jom reramai tengok...aku pun tak pasti tournament antara sape sebenarnya...doakan aku ekkk!!!

2 comments:

Shaffik February 24, 2009 at 4:45 PM  

semoga dapat mengharumkan nama department yer..jangan buat spoil pulak..hehehe..:)

alibas February 24, 2009 at 10:46 PM  

reti k main boling.....
2tak abg xmain lg...
liliq jd tukang cuci bola ok jgk

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP