Tuesday, March 3, 2009

tag..teg...tig..tug...tog...

tag dari mr aridee....buat je la kan...release tension skit...

Honestly, are you in love right now?

yape...in love with my job, eventhought, quite tension sometimess...


Honestly, what's going on in your mind right now?
makan...makan...makan...yum..yum...


Honestly, what are you doing right now?
menaip menda alah nie laa, wat p lagik...


Honestly,what you did today?
huiskh, banyak....kang tak larat nak baca plak...


Honestly, do you think you are attractive?
urp!!! mesti la, kalo tak, mesti bos2 tak soh aku wat keje dorang kan?? hahha...


Honestly, have you done something bad today
bad ke?? betul apa yang aku cakapkan...nak marah, lantak laaa...budak2 ofis nie, setuju ngan aku apa...nak terasa, nasib dia la kan?? im straight person....


Honestly, do you watch disney channel?
nope...tu utk budak kecik jee...tgk mythbuster la best...p barang layan disney...


Honestly, are you jealous on someone ??
hmm...nope, im happy with my life now...


Honestly, what makes you happy all the time?
kengkawan, senior, geng2 ofis, pegawai2 n bos2 yang selalu support dari belakang n menjadi mangsa luahan rasa aku.....hahahha


Honestly, what do you want to see at this very moment?
nasi yg panas ngan lauk2 yg sedap hingga menjilat jari n sirap limau ais...peh...lapor giler!!!


Honestly, do you have a deep dark secret?
ada ke?? jap....ada kot...heh


Honestly, do you hate someone right now?
perlu ke nak benci2 org nie?? tak baikkan kengkawan.....


Honestly, what do you wanna hug right now?
anak2 kucing aku yg 4 ekor yang dah pandai mencalarkan kaki n tangan aku...huh!!


Honestly, do your wrist hurt?
agak la....main badminton punya pasal...


Honestly, does anyone like you?
lor....tnya la anyone tuuu...


Honestly, do you answer this question correctly?
agak2??....hahahaha....

nak tag sape???

bro gigi a.k.a abg arep
wan farah
alibas a.k.a abg hairi
aznur si budak farmasi
cik Bal si korean
Cik Wawa yang dah kat Minden


p/s: selingan skit; saksikan Pertandingan Pidato Antarabangsa (PABM) Piala Timbalan Perdana Menteri pada 6 Mac 2009 dekat PICC, pukul 8.00 malam...dtg ler reramai, atau live kat RTM1.....MPP, lepas tu terus ke KPO ekk....aku kena pergi jugak ke ekk?? hmm....

2 comments:

wan fara March 9, 2009 at 7:08 AM  

haha sempat gak eh nak ngetag org len. huhu, sile suro bro gigi membuat tag tersebut.

syafidatul March 24, 2009 at 6:07 AM  

patutla aku asyik teringat kau jer lately...nama aku disebut2 kat sini

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP