Monday, June 16, 2008

Sayu.....

Salam....

hari ini, mula kursus Pembimbing Pelajar Minggu Suaikenal (PPMS) sidang 2008/2009 kan? aku memang bercadang untuk menerbitkan entri baru berkenaan PPMS ini, memandangkan koleksi gambar aku entah ke mana,aku mencari gambar-gambar ppms didalam senarai frienster kawan-kawan....erk, tapi ada sesuatu perasaan yang timbul saat aku memerhatikan kembali gambar-gambar yang ada ini...terasa aku makin jauh dengan kawan-kawan...

aku memang rindu saat-saat di USM, dan tiba-tiba aku sedar, betapa jahatnya aku...cuba menjauhkan diri dengan kawan-kawan aku ini, aku bukan sengaja, cuma ketika hati aku terasa dan terguris dengan tindakan kawan-kawan, aku cuba menjauhkan diri...maaf ya kengkawan, kalau dahulu, mungkin aku lebih lancang menegur kawan-kawan ini...tapi kini, aku lebih banyak mendiamkan diri, terasa seperti serik....maaf, sejujurnya kadang-kadang aku sangat terasa dan aku bosan dengan sikap kawan-kawan yang ada....

rasa lama benar aku bersikap begini...erk, aku menjadi jiwang dan sensitif sekejap, cuba mengawal air mata,erk...gile!!! yang pastinya aku tahu kalian juga terasa dengan perubahan sikap aku kan?? maaf ya, cuma aku tidak mahu terus terguris dengan tindakan kalian, lantas aku mengambil keputusan untuk lebih tegas atas nasihat senior-senior...aku tahu aku bukan sahabat yang sempurna, entah, hingga ke saat ini, aku masih lagi berdiam diri,aku tiada kekuatan untuk berbicara tentangnya...

cukup lah, aku tangguhkan niat entri ppms untuk lain waktu....














p/s: buat sahabat-sahabat seperjuangan, Safwati Shaharain, Siti Hajar balqiest, Nur Nujhan Musa @Anne, Hazrul Hanif Dahalan @ ayae, Zulhafiz Said @ apit, Teh Aminah Ismail, Hazrul Fareeza Harun @sodok, Ezzrinorhisham Zainuding @ey, Muhammad Erwan @Cat, Syafidatul Azua @ wawa, Siti Saliza @ sally, Norazli Md Daud @ bos, Siti Junainah @ ejune...aku minta maaf banyak-banyak ya.....

erk, aku rindu pada pesanan ringkas ini " makan kat kafe pukul 8, jangan lambat!!!"..dan aku rindu ngan abg fakhrul @abg sin chan....huhuhu

2 comments:

safwati,  June 17, 2008 at 6:05 PM  

huhuhu...beb..aku sedih bl bc entry ko kali ni..huhuhu,,ko jgn tk tau walupun aku jrg contact ko,tp aku ttp bc blog ko tiap2 hr if aku mmg duk depan pc...manusia ni unik liq..setiap hari kita melihat sikap orang lain...setiap kali tuh juga kita berazam tak akan bersikap mcm tuh..tp secara tk sedar tidakan seperti yang kita azam taknak buat tuh terjadi gak pada diri kita...aku pun minta maaf banyak2 (ceh macam hari raye r plak kan...kekeke...)...huhuhu...aku rindu ko +++++korang semua...Apapun korang tetap kawan baik aku...

lieliq June 17, 2008 at 11:53 PM  

erk...speechless..ntoh ler...

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP