Saturday, November 22, 2008

Selamat Kembali...

salam....



baru baik dari demam...huhuhu...seminggu tak pergi ofis...best2, dok umah, tido n makan saje...huhuhu...rumah sendiri tetap tempat paling best kat dunia...kan?? dan mak tetap orang paling best kat dunia, kan...kan?? thanks a lot 2 my mom yang jaga saya sepanjang saya demam....luv her so much.....



owh, saya terlepas besday wan farah dan cik sally....hepi besday gurlz...esok, besday cik saf dan popeye...korang pun dah tue...yea!!! popeye?? erk....esok ada plan best...tengok saja, sashi jadi buat or tak....



owh, hari ini, saya sedey...huhuhu....apa yang saya cakap sebenarnya?? maaf ye, saya tak bermaksud nak lukakan hati sesiapa...kalo ada, tolonglah beritahu saya...janganlah senyap je....apa pun, saya minta maaf, saya tak sengaja.....tapi, apa yee......



sashi, thanks because helping me to find out 'bout it...eventhought i still confusing....huhuhu...



selamat kembali buat saya, apa pun yang berlaku...hidup mesti diteruskan.....bangunla LILIQ....



p/s: power ranger merah......cakaplah sesuatu....

1 comments:

wan fara November 24, 2008 at 3:47 PM  

yup mak adala paling beshhh!!~
thannks wishh
akk tak sehat kan takpe =)
hope da bertambah pulih. hihi

anyway kuat kan smgttt!!~

miss u.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP